Battlefield 3 – lär er att spela för lagets bästa och glöm er COD egotripp

Då har Battlefield 3 varit ute några dagar och jag tycker det är dags att folk lär sig spela för lagets bästa! Så kolla in videon ovan och följ de tips som ges! Glöm egoistiskt poängsamlande ala Call of Duty och hjälp ert lag vinna i stället!

Lite fler tips:

  • Ta flaggor vid Conquest och pusha framåt hela tiden. Var inte en feg sniper som bara ligger o trycker! Laget måste kontrollera så mycket av kartan som möjligt för att kunna vinna. Var beredd på att offra ditt liv för att kunna få en flagga.
  • Hjälp dina teammates med att dela ut medkits och ammunition. Använd defibrilatorn för att väcka en fallen kamrat. Men se för fan till att den som dödade honom är borta först så han inte dör igen inom 2 sekunder!
  • Är du gunner i en stridsvagn så är det bäst att vara Engineer. Håll koll på fordonets hälsa och hoppa ut o reparera med din blåslampa.
  • Tipsa om var fienden är genom att sikta på dem och trycka Q. Det blir då även enklare att träffa dem när man hela tiden ser deras lilla röda punkt.
  • Be dina teammates om mer ammunition genom att titta på dem och klicka Q. Här hoppas jag att Dice kommer att lägga till ett val speciellt för detta i comm-rose så man kan be om ammo var man än befinner sig. Som det är nu måste man titta specifikt på en Support för att meddelandet skall visas.
  • Använd anti-air installationerna! Följ ett flygplan eller helikopter tills signalen ändras till låsning och skjut. Få iväg två låsta missiler i snabb följd så är det jobbiga planet troligen ett minne blott.
  • Kan du inte flyga så ge fan i det! Är du pilot så förvarna de andra i en heli om du tänker hoppa. Att använda en helikopter för att snabbt ta sig till bortersta flaggan är en bra taktik men hoppa inte bara ur i luften om du har passagerare.

Vasa? Du måste ligga i en hörna o samla poäng som den lilla fegis du är? Spela nåt annat då…

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s