Nya Wonder Woman – en bimbo?

Klicka för större bild!

NBC håller på att producera en ny tv-serie med Wonder Woman. Till vänster en bild med huvudrollsinnehavaren Adrianne Palicki i hennes splitter nya Wonder Woman- utstyrsel…

Är det bara jag som tycker att hon ser mer ut som en uppumpad Bimbo som desperat försöker se sexig ut i sin Halloween-kostym och inte som den starka Amazon-prinsessa hon skall föreställa?

Nu är det inte bara kläderna som gör att man bör vara ytterst misstänksam om hur denna ”reboot” kommer att bli, tyvärr skall serien produceras av katastrofen David E. Kelley! Ja, det är samma man som gav oss såna fantastiska och starka kvinnoporträtt som Ally McBeal och Girls Club (kraftig ironi här!)…

För ett tag sedan läckte det ut ett skript för pilotavsnittet som David E. Kelley skrivit och det verkar ju vara en total katastrof full av stereotyper där Wonder Woman klagar över ex-pojkvänner ätandes glass och sjunger med till Beyonces single ladys… Knappast vad man kan kalla  ett porträtt av en stark självständig kvinna och röv-sparkande superhjälte.

Man får väl hoppas att det skriptet har ändrats rejält innan serien spelas in!

Det riktigt tragiska är väl att självaste Joss Whedon (mannen bakom Buffy, Angel, Firefly, osv.) faktiskt hade rättigheterna till att göra en ny film om Wonder Woman under flera år men kom aldrig till skott. Produktionsbolaget och Whedon kom helt enkelt inte överens om hur Amazon-prinsessan skulle framställas. Man kan nog vara rätt säker på att Joss Whedon hade gjort ett avsevärt bättre jobb än David E. Kelley kommer att göra!

 

Mitt förslag på nya Wonder Woman:

Klicka för större bild!

Erica Durance!

Här i en Wonder Woman-liknande utstyrsel ifrån Smallville. Hon har den perfekta looken för en lite mognare, starkare och mera erfaren Amazon prinsessa. Durance är ju dessutom en utmärkt skådis och gör den bästa versionen av Lois Lane som jag sett.

Men tyvärr så vill de alltså ha en ung bimbo i stället…

Annonser
Det här inlägget postades i Film & TV och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s