Summer Glau intervju hos G4

En intervju med Summer Glau (imdb) hos nördkanalen G4s Attack of the Show. Summer pratar lite om hennes senaste roll som Orwell i The Cape, om galna fans på konvents och Joe Lynch film Knights of Badassdom där hon har en av huvudrollerna.

Serien The Cape är tyvärr lite av en besvikelse och det är väl tveksamt om den blir särskilt långlivad. Största problemet är nog att David Lyons som gestaltar själva The Cape helt enkelt inte är tillräckligt karismatisk för att bära en sån roll och då faller liksom hela serien. Fast vem vet, den kanske växer till sig…

Udda och ”nördiga”rollkaraktärer är ju lite av Summer Glaus specialitet men det har tyvärr även lett till att hon mest varit med i lite mer udda projekt och inte de stora publiksuccéerna.

Jag hade ju hellre sett en fortsättning på Terminator: The Sarah Connor Chronicles som var betydligt bättre än de två senaste Terminator-filmerna… Förutom att Summer var perfekt för rollen som ”goda” terminatorn Cameron (att spela en robot och endast subtilt visa känslor är nog svårare än vad man kan tro) så var ju en av de bästa sakerna med TSCC just att den helt struntade i T3 & Salvation och i stället skapade sin egen tidslinje.

Det här inlägget postades i Film & TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s