Summer Glau gästspel hos Chuck

Klicka för större bild!

I förra veckans avsnitt av Chuck i USA så gästspelade självaste Summer Glau som veckans Greta (säsong 4, avsnitt 8). CIA-agent Greta har ju varit en återkommande figur den här säsongen och varje avsnitt har en ny gäst fått spela henne eller han. Men tyvärr har hela skämtet känts tämligen meningslöst eftersom gästerna bara synts sådär max 30 sekunder i vart avsnitt. Så därför var det trevligt att se Summer få ”hela” 6 minuter!

Själva huvudhistorien med Chuck & Sarah var ganska trist i det här avsnittet så för en gångs skull var sidohistorien med Buy More mer intressant tack vare Summer.

Ännu bättre var det att se Summers återförening med gamla Firefly-skådisen Adam Baldwin på slutet. Summer Glau spelade ju River Tam och Adam spelade Jayne Cobb i tv-serien Firefly och senare filmen Serenity (om nu någon mot förmodan missat det).

Ni kan se ett klipp med alla Summers scener i Chuck här!

Det här inlägget postades i Film & TV och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Summer Glau gästspel hos Chuck

 1. Fermi skriver:

  Jag har aldrig sett ett avsnitt av chuck innan. Kollade på det bara för Summers scener. Jag ser i fram emot att se the Cape som ny super hjälte serie som börjar på NBC i january.
  Summer Glau kommer att spela hjältens medhjälpare. Kul att se en svensk blogg som nämner Summer. Jag har en Summer Glau fan webbplats som kallas Summer Glau Wiki

  • benganrocks skriver:

   Trevligt med en svensk fansida för Summer! Har själv varit ett fan av Summer sen Firefly och brukade besöka Cristelles sida ibland.

   Ja, skall bli intressant att se hur det går för The Cape. Risken är väl att den serien upplevs som ”smal” men vi får se.

   Jag är fortfarande sur över att TSCC lades ner, säsong 3 kunde blivit riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s