Rizzoli and Isles – en lite annorlunda polisserie

Uppdaterat: Eh, man måste tydligen se klippet hos YouTube här!

Såg att svenska Kanal 9 nu visar polisserien Rizzoli and Isles och den kan helt klart vara värd en titt! Huvudpersonerna är kriminalaren Jane Rizzoli (spelad av Angie Harmon) och rättsläkaren Maura Isles (Sasha Alexander). De är varandras totala motsatser men lyckas ändå bli bästa vänner.

Vad som gör den här polisserien lite olik andra är väl just hur bra spelet mellan Jane & Maura funkar med deras vänliga käbbel och att den visar mera av deras privatliv. Det är inte alls frågan om ännu en CSI eller Law & Order klon som man först kan tro. Serien är för övrigt baserad på succé-novellerna av författaren Tess Gerritsen.

Trevligt med att se Angie Harmon spela mer än bara ”tuff brud” som hon brukar få göra, i den här serien får hon använda mera av sitt register och vara alltifrån rolig till skräckslagen. Sasha Alexander känner man igen sen första två säsongerna av NCIS och hon är minst lika bra här.

I övriga roller ser vi bla. Jordan Bridges som Frankie Rizzoli Jr., Lee Thompson Young som Detective Barry Frost, Bruce McGill som Detective Vince Korsak och Lorraine Bracco som Janes mor Angela.

Klippet är ett kollage med lite scener ifrån säsong 1.

Annonser
Det här inlägget postades i Film & TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s