Chuck säsong 4 med Dolph Lundgren och Linda Hamilton

Säsong 4 av Chuck börjar nu på måndag i USA och de slår genast på stort med självaste Dolph Lundgren som, vänta på det… rysk gangster! Klippet ovan är en presentation av vad vi kan förvänta oss av kommande säsong. Varning: Säsong 3 har väl just börjat sändas i Sverige och videon har en del spoilers ifrån den.

På tal om säsong 3… Den var väl ganska ojämn får man säga och fansen var inte helt glada över de första 12 avsnitten som blev väldigt mörka och rent av deprimerande ett tag. Största felet var nog Brandon ‘jag har färre ansiktsuttryck än Steven Seagal’ Ruth. Han var en träig stålmannen i Superman Returns och kändes ännu mera fel i Chuck. Som tur var så ryckte de upp sig mot slutet och sista 6 avsnitten var betydligt bättre med ”gamla” roliga Chuck tillbaka igen. Hoppas de fortsätter i den stilen nu.

Andra skådespelare vi får se i säsong fyra; Nicole Richie, Steve Austin, Olivia Munn, Lou Ferrigno (gamla Hulken!), Karolina Kurkova, Eric Roberts, Timothy Dalton (självaste James Bond) och naturligtvis Linda Hamilton som Chucks mamma!

Så… Linda Hamilton är Chucks mamma, betyder det att John Connor är Chucks bror? I så fall, är Casey en Terminator?

Det här inlägget postades i Film & TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s